Horti tragédia

2024.09.17. 14:40

Az óriási ütközéstől még a biztonsági öv is kiszakadt helyéről + videó

A 3-as főúton, Hortnál történt halálos karambol egyik szemtanúja beszélt a tragikus balesetnél tapasztaltakról a Tényekben.

Heol.hu

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze Hortnál, erről beszámoltunk korábban a portálunkon

A Tények riportjából kiderült, szinte megsemmisült a kocsi eleje a balesetben, amelyben az autó frontálisan üközött egy kisteherautóval. Az autó Gyöngyös felé ment, amikor egy balra ívelő kanyarban megcsúszott a vizes úton, majd átsodródott a szemben lévő sávba. Az óriási ütközéstől még a biztonsági öv is kiszakadt helyéről. Az érkező sofőr próbált segíteni a szerencsétlenül járt autó sofőrjén. A Tények elérte telefonon a férfit, aki először ért a baleset helyszínére, ő elmondta, egy vele egykorú 23-24 éves fiatalember lehetett a sofőr, amikor rátalált vérzett a nyaka és a füle.  Szavai szerint körülötte csak fotókat készítettek az emberek és más nem segített. Hozzátette: erőfeszítései ellenére, a balesetben súlyosan megsérült sofőrön már nem tudtak segíteni az időközben kiérkező mentősök sem, a helyszínen életét vesztette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!