Szóbeszéd

2024.10.16. 12:40

Késelés Hevesen?

Olvasónk azzal kereste meg portálunk, hogy a városban az a hír terjed, hogy valakit megtámadtak a könyvtár előtt. Utánajártunk történt-e késelés Hevesen.

Heol.hu

A napokban egy aggasztó hír terjedt el Hevesen, miszerint a helyi könyvtár előtt késelés történt. Az információ gyorsan terjedt a városban, aggodalmat keltve a lakosok körében, portálunkat egy helyi olvasónk kereste, hogy tudunk-e arról, hogy volt-e késelés Hevesen.

Történt késelés Hevesen?
Történt késelés Hevesen? Állítólag itt történt az eset
Forrás: Google Maps

Annak érdekében, hogy tisztázzuk az esetet, felkerestük a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. A hatóság megkeresésünkre megerősítette, hogy a szóbeszéd alaptalan: semmilyen késelés nem történt a településen. A rendőrség hivatalosan cáfolta az esetet, ezzel eloszlatva a félelmeket. Bár az ilyen jellegű félreértések vagy téves információk időnként felbukkannak, fontos, hogy a lakosság csak megbízható forrásokból tájékozódjon.

Korábban Egerben is volt hasonló eset, akkor az terjedt el a megyeszékhelyen, hogy tini lányokat erőszakoltak meg az egyik szórakozóhelyen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában