Rémtörténet

2023.11.13. 12:29

Rosszindulatú pletyka a megerőszakolt tinikről terjedő történet az egri szórakozóhely szerint

Hétfőn közleményben reagáltak a Facebookon terjedő történetre, amelyben arról volt szó, hogy két tinit megerőszakoltak, s az egyik kórházba is került.

Szabadi Martina Laura

A rendőrség után szeretnénk mi is megerősíteni – a valószínűleg rosszindulatú pletykán túl – semmi erőszak nem történt Egerben – írta Facebook oldalán az egri Broadway Monkey szórakozóhely. Közleményükben, melyet szerkesztőségünknek is eljuttattak, idézik portálunk korábbi cikkét is a témában: „Az Egri Rendőrkapitányságra a megkeresésében szereplő esettel kapcsolatban az elmúlt egy hónap alatt nem érkezett bejelentés. A rendőrségnek tudomása van a közösségi médiában megjelent hírről, vizsgálja annak valóságtartalmát.”

– A mi részünkről mindig is biztos volt, az üzletünkben nemhogy erőszak sem rendőri intézkedés, sőt sima hétköznapi rendbontás sem történt az elmúlt időszakban. 
A vendégeink biztonságát 18 kamerából álló rögzített rendszer vigyázza. A parkolók közel 10 darab - beleértve a saját a benzinkút a mosó - kamerái ugyanezt a célt szolgálják. Semmi említésre méltó esemény nem történt az üzlet nyitása óta. Természetesen ebben a vélt vagy valós ügyben sem.  A felvételeket sem a rendőrség sem ügyészség, senki nem kérte ki tőlünk, de a rendszerünk automatikus törlése előtt meg is kérdeztük a hatóságot - van-e bármi valóságalapja a szóbeszédnek. Sem rendőrségi sem kórházi kötelező feljelentésről nem tudnak. Ez meg jelent már több helyen is, de valakik gerjesztik tovább és ez már-már szándékos károkozás célzatúnak tűnik. Szóval megnyugtathatunk lassan mindenkit, hogy nem csak nálunk vagy a környékünkön de Egerben sehol sem történt semmi brutalitás – írták.

– Ha már megszólalunk a témában, tisztáznánk még valamit. A korcsoport kérdését. A Broadway Monkey koncertjei, fesztivál Dj-s party-k , vacsorás estjei, szalag- vagy gombavatói 16-99 éves korig mindenkit várnak. A klub házirendje esetenként 18 év feletti részvételt ír elő, de a gimnáziumokat érintő rendezvényeknél illetve koncerteknél megengedőbb – 16 év felett, alatta pedig szülői kísérettel is látogatható a rendezvényközpont. Ebben az estben is személyi igazolványukat ellenőrizzük - alkoholt a karszalagjuk alapján nem tudnak az üzletben vásárolni. Ezt a szakhatóságok évente többször ellenőrzik is. Reméljük a jóindulatú többséget sikerült Egerben megnyugtatnunk. Köszönjük az eddigi bizalmat is - mindenkit szeretettel rendezvényeinkre – fogalmaztak a közleményben, melyet Ráki Csaba ügyvezető - tulajdonos jegyzett. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában