Tehetségek

1 órája

Ki, mit tudot tartott a rendőrség

A fiatal jelentkezők három kategóriában bizonyíthattak.

Heol.hu

Ki, mit tudot tartott a rendőrség

Forrás: Heves VMRFK

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság október 18-án rendezte meg a Ki, mit tud? elnevezésű rendezvényt fiataloknak - adta hírül Lázár Levente r. főhadnagy, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

A főkapitányság dísztermében 109 tanuló 60 produkcióját láthatta a zsűri vers- és próza, tánc, valamint ének-zene kategóriában.

Az értékelést Pelyhe Gábor r. alezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Ellenőrzési Szolgálat megbízott vezetője, Németh Gábor r. őrnagy, a Közrendvédelmi Osztály megbízott vezetője és egyben a Területi Kisebbségi Koordinációs Munkacsoport vezetője, valamint a Heves Vármegyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselői végezték. A versenyt Csetneki Zsolt r. alezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság megbízott rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese nyitotta meg.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság kategóriánként az első három helyezettet jutalmazta értékes nyereménnyel és oklevéllel, továbbá a Heves Vármegyei Roma Nemzetiségi Önkormányzattal közösen öt különdíjat osztottak ki. A szervezők minden versenyzőnek kisebb ajándékkal kedveskedtek.

Az alábbi eredmények születtek:

Vers- és próza:

  1. hely: Balog Andzseló
  2. hely: Molnár Szabrina Anikó
  3. hely: Berki Hédi


Ének-zene:

  1. hely: Zámolyi Kiara, Gáspár István
  2. hely: Báder Csenge, Báder Regina Ramóna
  3. hely: Vojaki Roma Banda


Tánc:

  1. hely: Pusoma Liliána
  2. hely: Koncsik Melissza
  3. hely: T-Dance csoport

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában