Életveszély

2 órája

Táblás verekedés után ököllel estek egymásnak az M3-as autópályán

Saját életüket és mások biztonságát is veszélyeztették az autópályán vitás helyzetbe kerülő sofőrök.

Heol.hu

Korábban közlekedési táblával verekedtek sofőrök az M3-ason, a napokban MKIF Zrt. - Az ország útja által közzétett videóban már puszta kézzel estek egymásnak az autópályán a terelésben megálló sofőrök. 

Szürke személyautó és mögötte egy ponyvás kisteherautó érkezik az átterelt szakaszon - írja bejegyzésében az MKIF Zrt. A kisteherautó türelmetlenkedik, villog az előtte szabályosan haladó autóra. Sajnos a személyautós reakciója nem éppen a legjobb volt: megállt a terelés közepén, kiszállt, ahogy a mögötte jövők is és heves vitába kezdtek, aztán egy erős jobbegyenes is elcsattant.

A másik videóban tettlegességig nem fajult a helyzet, de ott is saját életüket veszélyeztetve álltak meg a terelésben.

– Továbbra is kérünk mindenkit, hogy tartsa be a KRESZ szabályait! - hívja fel a figyelmez az MKIF Zrt. Terelésben a saját biztonságunk és mások biztonsága érdekében soha ne álljunk meg! És a pályán ne szálljunk ki az autóból! Ez életveszélyes döntés! A közlekedés társas-játék! Vezessünk felelősséggel! – fogalmaztak a posztban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában