Mennyei fogások

2019.05.19. 16:10

Megyei ízek is remekeltek a gasztrofesztiválon

A megyéből is számos vendéglátóegység vett részt az idei Gourmet Fesztiválon csütörtöktől vasárnapig a Millenárison, ahol kiemelt témák a paprika, a sercli és a sör voltak.

Sz. K.

Az egri Macok Bisztró, Brumbrum lényegében büfé harcsaroláddal, halászlémártással, csuszával, túrógombóccal, s házi málnaszörppal várt mindenkit. A szintén egri ZuzmÓ Gerilla BBQ & Catering Baby oldalassal, füstölt paprika mártással, kovászos serclivel készült, a gyöngyösi Bori Mami Szabó Kevin séf irányítása mellett szürkemarha farkából készült szálakra szedett húsosbatyut kínált.

Kezdőképünk: Nemes Róbert

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában