Mennyei fogások
2019.05.19. 16:10
Megyei ízek is remekeltek a gasztrofesztiválon
A megyéből is számos vendéglátóegység vett részt az idei Gourmet Fesztiválon csütörtöktől vasárnapig a Millenárison, ahol kiemelt témák a paprika, a sercli és a sör voltak.
Sz. K.
Az egri Macok Bisztró, Brumbrum lényegében büfé harcsaroláddal, halászlémártással, csuszával, túrógombóccal, s házi málnaszörppal várt mindenkit. A szintén egri ZuzmÓ Gerilla BBQ & Catering Baby oldalassal, füstölt paprika mártással, kovászos serclivel készült, a gyöngyösi Bori Mami Szabó Kevin séf irányítása mellett szürkemarha farkából készült szálakra szedett húsosbatyut kínált.
Kezdőképünk: Nemes Róbert
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre