Verseny

2022.11.19. 08:37

Idén is Gárdonyi Géza verseit szavalták a gyöngyösi kisdiákok

Több mint negyven alsós kisdiák vett részt a versenyen.

Sz. Sz. I.

42 alsós diák vett részt a versenyen

Forrás: Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Hagyományaikhoz híven, az idei Gárdonyi 100 Emlékévben is megtartották diákjaik számára a Gárdonyi Géza vers- és prózamondó versenyt a gyöngyösi Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában, adta hírül a tanintézmény. Az irodalmi megmérettetésen 42 alsós tanuló vett részt. Az iskola hangsúlyozza, nagy öröm számukra, hogy ilyen sokan szeretnek verset és mesét mondani. Gratulálnak a helyezést elért tanulóknak, továbbá valamennyi résztvevőnek és felkészítő tanáraiknak. 

Az első osztályosok versenyében Nyilasi Lia Csenge győzött Kanalas Márió előtt, megosztva lett harmadik Répás Zsombor és Jaros Hunor. A másodikosok között Bozsik Imola Léna nyert Szilágyi Dorka, valamint Kozma Béla Levente  előtt. A harmadik évfolyam győztese Horváth Nóra lett, megelőzve Rácz Dorkát, illetve Kis Marcellt. A negyedik osztályosoknál Bodócs Lara végzett az élen Pitlik Benett és Szilágyi Áron előtt.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában