Tervek

2023.01.05. 07:49

Már az idei farsang és táborozás volt az adácsi iskola diákparlamentjének témája

A 2022/23-as tanév tartalmas időszakán van túl az adácsi diáönkormányzat.

Sz. Sz. I.

Az ötödikeseknek bizonyítani kellett a rátermettségüket a felsőssé fogadáshoz

Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

Tartalmas időszakot zárt az adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola diákönkormányzata, számolt be a tanintézmény. Közlésük szerint a 2022/23-as tanévben Ambrus Rékát választották meg a diákönkormányzat elnökének.

Vidám rendezvényen fogadták be a felső tagozatba az ötödikeseket ehhez ügyességi feladatokat kellett teljesíteniük, és a titkos esküt is le kellett tenniük. Októberben, a látás hónapjában, a látássérültek világának jobb megértését szolgálta annak azt akadálypályának a megépítése, amelyen a vállalkozó kedvű diákok bekötött szemmel, társuk vezetésével próbálhattak meg végigmenni. 

A novemberi diákparlamenten a legtöbben az idei táborozási lehetőségek és a farsangi események felől érdeklődtek, de egyéb kérdések is felvetődtek. Mindezekre Juhász Péter intézményvezető, illetve a megkérdezett pedagógusok, valamint Ambrus Réka válaszoltak. A december az ünnepi készülődés jegyében telt. A diákönkormányzat szervezésében Szent Miklós napján mindenki pirosba öltözött, s aznap délután egy fergeteges táncos bulit is tartottak. A napközisekkel együtt újrahasznosított anyagokból készítettek karácsonyi díszeket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában