Változás

2023.07.07. 21:45

Költözik az egészségbiztosítási ügyfélszolgálat Egerben

Ezzel együtt a nyitva tartás is változik.

Molnár Helga

Július 17-től új helyen, az Eger, Deák Ferenc út 11-13. szám alatti épületben várja ügyfeleit a kormányhivatal egészségbiztosítási ügyfélszolgálata – írja a kormányhivatal honlapján. A Klapka utcai telephelyen július 13-ig lehet társadalombiztosítással és egészségbiztosítással kapcsolatos ügyeket intézni.

A Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály családtámogatási, egészségbiztosítási és nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálatai július 17-től egy helyszínen, az Eger, Deák Ferenc út 11-13. szám alatti telephelyen működnek.

A költözés miatt július 14-én szünetel az ügyfélfogadás a Deák Ferenc út 11-13. alatti épületben működő családtámogatási és nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálatokon.

A Társadalombiztosítási Ellenőrzési és Nyilvántartási Osztály, valamint az egészségbiztosítási ügyfélszolgálat ügyfélfogadási rendje is változik, július 17-től a családtámogatási és nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálatokhoz igazodva hétfőn és kedden 8-tól 14 óra 30-ig, szerdán 8-tól 16 óráig, csütörtökön és pénteken 8-tól 12 óráig várják az ügyfeleket.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában