Program

2023.09.08. 13:02

Érzékenyítő feladatok és tanácsadás is vár a Nemzedékek terén hétvégén

Az „Add a kezed, mert együtt kerek a világ” program részeként fogyatékosságügyi tanácsadáson is részt vehetnek az érdeklődők szombaton az egri Nemzedékek terén.

Fekete-Vadászi Erika

Remek programokkal készülnek (Illusztráció - Archív fotó)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatóság Család-és Gyermekjóléti Központja az egyik speciális szolgáltatásával, a fogyatékosságügyi tanácsadásával részt vesz az ÉFOÉSZ szemléletformáló rendezvényén szombaton a Nemzedékek terén. A játékos érzékenyítő feladatok során kicsik és nagyok átélhetik pár percig, hogy milyen kihívásokkal kell megküzdeniük a fogyatékossággal élő személyeknek a mindennapokban, tudtuk meg a központ vezetőjétől, Kóródi Andreától. 

Az esemény plakátja
Az esemény plakátja 
Forrás: Beküldött

Szombaton 10 órától kezdik meg a tanácsadást az „Add a kezed, mert együtt kerek a világ” program részeként. A központ munkatársai egyebek között segítenek az ügyintézésben és szakembereket keresni, klubot szerveznek a sérült embereknek és családjaiknak, valamint információkat szolgáltatnak, továbbá szemléletformáló programokat is szerveznek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában