Idősek

2023.10.02. 21:19

Lőrinciben is megbecsülik a nyugdíjasokat

Lőrinciben a nyugdíjason napja alkalmából a hagyományoknak megfelelően idén is együtt ünnepeltek a város három nyugdíjas klubjának – a mátravidéki erőműinek, az anyatelepülésen működőnek és a selypinek – a tagjai.

Tari Ottó

A város három nyugdíjas klubjának a tagjai ez alkalommal is együtt ünnepeltek

Forrás: Tari Ottó

A százhúsz szépkorút Víg Zoltán polgármester köszöntötte, aki egyébként maga is nyugdíjas már, s emellett látja el az önkormányzat első emberének a teendőit, emellett nemrég kiérdemelte a Nyugdíjasbarát Polgármester kitüntető címet is, ünnepi beszédet pedig Farkas Attila, a Nyugdíjasok Heves Megyei Szövetségének elnöke mondott. Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője ez alkalommal más elfoglaltsága miatt személyesen nem lehetett ott az eseményen, de minden érintettnek személyre szóló köszöntőt és édességet küldött.

A jó hangulatú találkozón Harsányi Gábor, Bednai Natália, Kósa Dénes és Pethő Kincső Nóra színművészek kabaréval szórakoztatták a megjelenteket, majd ebéddel és beszélgetéssel folytatódott a program.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában