Farsang

2024.02.13. 09:10

Napokig hangolódtak a farsangi mulatságra Észak-Hevesben

Barta Katalin

Pétervásárán a Tamási Áron Általános  Iskolában az egész múlt hét a farsang jegyében zajlott. Finomabbnál finomabb süteményekkel, a szünetekben zenével hangolódtak a február 9-ei farsangi mulatságra. Ezen a napon volt zene, tánc, tombola, zsákbamacska, bálkirály és bálkirálynő választás, jelmezes felvonulás. A mulatságot a 7. osztályos gyerekek és osztályfőnökeik Bíró Andrea, Boros-Biró Vivien és Lévai Katalin tanárnők szervezték. A résztvevők nagy köszönetet mondtak a 7.-es szülőknek és valamennyi támogatónak. A héten sok vicces pillanatot élhettek át és nagyon kreatív jelmezeket láthattak az iskolában. 

Mátraballán is a napokban rendezték meg a helyi gyermekek farsangi rendezvényét. Az alkalomra zsúfolásig megtelt kultúrház. Az iskolások egyéni jelmezes bemutatkozása után az osztályok műsorai következtek, majd a meglepetés produkcióval "reptérré" változott a színpad! A szülők és a hozzátartozók is remekül szórakoztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában