Télűzés

2024.02.28. 15:00

Terpesen is megelégelték a telet

Tepesen a falu apraja-nagyja jól mulatott a télűző bálban.

Barta Katalin

Terpesen a falu apraja-nagyja elkesen készült a múlt heti télűző partira. Mint azt Bujáki Ferenc polgármestertől megtudtuk, remek hangulatban telt a szombat délután a művelődési házban. Az ingyenes tavaszváró bálra sokan érkeztek jelmezben. A kicsiket bábszínházzal várták, majd a Tarna-Parti-Zánok csapat adott lendületes táncos-zenés műsort. 

A falu  idei első rendezvényén együtt szórakozhattak ismét Terpes és Szajla lakosai, és közösen búcsúztak a téltől. A jelmezes felvonulást követően a legjobb jelmezben érkezők dijazása következett. A farsangi fánk sem maradhatott el, mindenki megkóstolhatta a házi készítésű fimomságokat.

Az estét a retró disco koronázta meg, ahol nemcsak a kicsik de a nagyok is önfeledten táncoltak és mulattak egész este!

A művelődési ház pompás farsangi díszbe öltözött, hogy karneváli hangulattal búcsúzhassanak a zimankós napoktól. A rendezvény hangosítását ezúttal baráti gesztusként, kedvezményesen biztosította a község részére a B-Sound Rendezvénytechnika, melyet hálásan köszönnek a résztvevők. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában