Hétvégi program

2024.03.26. 14:49

Ismét lehet makikkal sétálgatni a Tisza-tónál

A 2022-ben nyílt állatparkban idén már kétszáz állattal, ezen belül is harminc különböző fajjal találkozhatnak a látogatók. A téli bezárás után márciustól újra nyitja kapuit a tiszaderzsi Kenguru Park.

Hornyák Réka

Az I Love Tisza-Tó közlése szerint a téli bezárás után ismét megnyitotta kapuit a tiszaderzsi Kenguru Park, március 25-én, hétfőn. A kenguruk, a gyűrűsfarkú makik, az alpakák és a kapibarák mellett még sok más állat várja a látogatókat mindennap reggel kilenctől délután négy óráig. 

Az állatpark gyűrűsfarkú makijai
Forrás: Kenguru Park Tiszaderzs

A park leghíresebb lakói a szelíd és barátságos benett-kenguruk, akiket teljes testközelből lehet megismerni, hiszen be lehet hozzájuk sétálni. Jó idő esetén pedig a kisállatok etetését is lehet látni. A felnőtt állatok mellett a tavaly született tíz kis kenguru is várja a látogatókat, valamint idén is vannak kis kenguruk az állatok erszényében. 

A tiszaderzsi Kenguru Park lakói

Az állatparkban azonban nem csak a kenguru csapattal, de többek között vörös óriáskengurukkal, gyűrűsfarkú makikkal, alpakákkal, kacagó jancsikkal, szurikátákkal, kameruni kecskékkel, kokaburákkal és tarajos sülökkel is megismerkedhetnek az állatkedvelő látogatók

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában