Választás 2024

2024.06.06. 15:44

A Mi Hazánkra adott voksok nem elveszett szavazatok Pápai Ákos szerint

Közvélemény-kutatásokkal próbálják manipulálni a szavazókat Egerben dr. Pápai Ákos szerint.

Szabadi Martina Laura

– Ahogy 2019-ben és 2022-ben úgy idén is hamisított közvélemény-kutatásokkal próbálják manipulálni a szavazókat, hogy ne szavazzanak a Mi Hazánk Mozgalomra – mondta dr. Pápai Ákos a mozgalom képviselő- és polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón csütörtökön az egri városháza előtt. 

– Ne hallgassanak ezekre, hiszen ha visszanézzük, hogy milyen előzetes jóslatok voltak az előző választásokon, akkor láthatjuk, ha a közvélemény kutatásoknak igaza lett volna, most Habis László lenne a polgármester és a Mi Hazánk mozgalomnak nem lenne képviselője a közgyűlésben. A parlementi választásokról szintén azt mondták, hogy esélytelen a pártunk, ehhez képes frakciója van a Mi Hazánknak. Azt kérem a választópolgároktól, hogy az eszükre és szívükre hallgassanak, ne hagyják magukat becsapni. A Mi Hazánk Mozgalomra leadott voksok nem elveszett szavazatok – mondta Pápai.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában