Összemérték tudásukat

2024.06.26. 15:17

Az idei esztendő legjobb hivatásos vadásza a vármegyénkbeli Tomecz Nándor lett

Heves vármegyei versenyző, Tomecz Nándor végzett az első helyen a Hivatásos Vadászok Országos Szakmai Versenyének döntőjén. A megmérettetést június 18-19-én a Vas vármegyei Chernelházadamonyán, a Répcevölgye 2001 Kft. területén rendezték.

Sike Sándor

A második helyen a Nógrád vármegyei Molnár Bálint végzett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokát a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Róka Bence foglalhatta el – tudtuk meg Kovács Istvántól, az Országos Magyar Vadászkamara (OMVSZK) Heves Vármegyei Területi Szervezetének titkárától.

Az idei esztendő legjobb hivatásos vadásza a vármegyénkbeli Tomecz Nándor lett
Az idei esztendő legjobb hivatásos vadásza a vármegyénkbeli Tomecz Nándor lett
Forrás:  Beküldött fotó

A megnyitóünnepségen felszólalt dr. Jámbor László, az OMVSZK elnöke, Agyaki Gábor országos hivatásos vadász alelnök, a kamara idei versenyt szervező területi szervezetének elnöke, Gagyi István, valamint hivatásos vadász alelnöke, Bodorics Pál, aki egyben a házigazda Répcevölgye 2001 Kft. vezetője is.
Az OMVSZK hagyományos éves megmérettetésén idén minden vármegyéből az ottani válogató győztesei, tehát 19 induló versenghet, hogy a második nap végére kiderüljön, ki 2024 legjobb hivatásos vadásza. A versenyen a maximális elérhető pontszám 400 volt, az első helyhez Tomecz Nándornak 281 pontra volt szüksége Molnár bálint 274 és Róka Bence 272 előtt.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában