Nyári programok

2024.06.27. 12:30

Egyedülálló zenei élmények a gyöngyösi CoolTér Pikniken

Június 28-tól augusztus 9-ig tart a CoolTér Piknik a Mátra Művelődési Központ kertjében, ahol a különböző zenei stílusú koncertek mellett frissítőkkel, hangulatos fényekkel és babzsákokkal várják ez érdeklődőket minden pénteken.

Heol.hu

Tavaly népszerű volt a CoolTér Piknik

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Június 28-án startol, és egészen augusztus 9-ig tart a CoolTér Piknik a Mátra Művelődési Központ kertjében, ahol a különböző zenei stílusú koncertek mellett frissítőkkel, hangulatos fényekkel és babzsákokkal várják ez érdeklődőket minden pénteken. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Gyönyös hivatalos oldalán számoltak be róla, hogy Válik István rendezvényszervező a Gyöngyösi Tv stúdiójában elmondta, a rendezvényre főként helyi előadókat, valamint egyelőre még kevésbé ismert, ám tehetséges zenészeket hívnak meg. Az idei sorozatban azonban olyan legendás előadók is helyet kaptak mint Palya Bea vagy Szokolay Dongó Balázs. Az első alkalom a klasszikus zenéről fog szólni, Simon Attila egy kissé színházias Mozart esttel készül, utána pedig jön a Living Room formáció, amelyet a Dal című tehetségkutatóból ismerhetünk. Minden péntek este 2 koncert lesz hallható 19:00 és 21:00 órától, a kert kapui 18 órakor nyílnak. Rossz idő esetén a Mátra Művelődési központban tartják a koncerteket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában