Humormaraton

2024.06.06. 13:30

Humormaratonra csábítanak Parádsasváron a legjobb dumások

A Dumaszínház egyre jobban belakja új állandó rendezvényszínhelyét, a GarázsSasvárt. Hamarosan két újabb humormaraton otthona lesz Parádsasvár.

Barta Katalin

A Dumaszínház egyre jobban belakja új állandó rendezvényszínhelyét – a Dumapünkösd eseménysorozat után két újabb humormaraton otthona lesz Parádsasvár. Tiéd lesz Parád, te is Parádé leszel! - írják közösségi odalukon. 

A Garázssasváron garantált a humor
A Garázssasváron garantált a humor
Forrás: Mátra Túraközpont/Facebook

Az Eger és Gyöngyös között található festői község és a különleges rendezvényhelyszín, az egykori üveggyár garázsában kialakított GarázsSasvár június közepén, egészen pontosan június 14. és 16. között várja a humorfanatikusokat, ugyanis jön a DumaGasztro!

A fesztivál stand-up programját az új Hadházi önálló est nyitja: a Kutyák június 14-én 20:30-tól látható-hallható a varázslatos, természetközeli helyszínen. Másnap, azaz szombaton 18:00-tól All stars, a legnagyobb nevekkel: a Dombóvári István–Kiss Ádám–Musimbe Dávid Dennis trió standupol.

Vasárnap pedig a zenés humoré a főszerep, érkezik Kovács András Péter, Jankovics Péter és Illés Ferenc a Duma Swing 3. előadással.

Ahogy a rendezvény nevéből is kiderül, ezúttal nemcsak a nevetés miatt foghatjuk a hasukat a nézők, a gasztroélvezetek is főszerepet játszanak majd. Szombaton megkóstolhatják a palóc laskát, és egyéb finomságokat, de lesz számháború is a kicsiknek délután négytől. A kulináris élmények után pedig a faluban és a környező túraútvonalokon tett kirándulásokkal sétálhatják le a felszedett kalóriákat.

A DumaGasztro kísérő programjairól itt lehet részletesen tájékozódni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában