Nyáresti program

2024.06.25. 08:40

Pénteken kertmozivá alakul az egri belváros egyik tere

A Wonka és a Mamma Mia! dallamai is felcsendülnek az Eger patak partján. Ingyenes kertmozi lesz a belvárosban.

Heol.hu

Egy estére a város legnagyobb és leghangulatosabb mozijává alakul a Végvári Vitézek tere, közölte az Agria Film Kft.  Az Eger-patak partján június 28-án, péntek este két filmet is vetítenek.

A közlemény szerint az óriás Ledfalon este 7 órától a Wonka című családi kalandfilmet nézhetik meg a térre látogatók. Willy Wonka izgalmas, szórakoztató és tanulságos története garantáltan leköti a kisgyermekes családokat, de még az idősebb korosztályt is. Majd 9 órától a ’80-as évek leghíresebb zenekarának dalaira, az ABBA slágerekre épülő Mamma Mia! filmet vetítik. A romantikus sztori, a jó zenék, csodálatos görög helyszínek és kiváló színészek biztosítják, hogy ezen a nyári estén, a barokk belvárosban kikapcsolódhasson a néző.

Felhívták a figyelmet, hogy a helyszínen friss popcorn, nachos, hot-dog, valamint hideg üdítők, sör és a legjobb egri borokból készült fröccsök is kaphatóak lesznek. A mozizáshoz a kényelem is elengedhetetlen: a lépcsősoron kialakított nézőtéren párnákon lehet elhelyezkedni, de rendelkezésre állnak asztalok és padok is. A rendezvény látogatása ingyenes!

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában