Június 9.

2024.06.02. 07:04

Négyen indulnak a verpeléti polgármesteri székért

Verpeléten tizenhat egyéni listás jelölt közül választhatnak majd a szavazók. Négy jelölt verseng majd a polgármesteri címért, köztük a jelenlegi városvezető.

Hornyák Réka

A Nemzeti Választási Iroda adatai alapján, összegyűjtöttük Verpelét polgármester- és képviselőjelöltjeit. Június kilencedikén, a 2024-es önkormányzati és európai parlamenti választásokon, Verpeléten négy polgármester- és tizenhat képviselőjelölt nevét olvashatják majd a szavazólapon. A városban egy polgármestert és hat települési önkormányzati képviselőt lehet megválasztani. 

Farkas Sándor, Verpelét polgármestere is indul a választáson
Farkas Sándor, Verpelét polgármestere is indul a választáson
Forrás: Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Szavazni pedig négy különböző helyen lehet majd, az 1. számú szavazókörzethez tartozók az óvodában voksolhatnak, a Petőfi Sándor út 17. szám alatt. A 2. számú szavazókör polgárai a Szabadság tér 6. szám alatt, az Alapszolgáltatási Központban tudnak szavazni. A 3. számú szavazókörzet a Dózsa György út 3. szám alatt, a Varsányi Pincészet Irodájában lesz. Végül az, aki 4. számú szavazókörzethez tartozk, a Kastély út 8. szám alatt, a Petőfi Sándor Közösségi Ház és Könyvtárban adhatja le majd a voksát. 

A városban négy polgármesterjelölt közül kell választaniuk a szavazóknak. Függetlenként indul Varga János, Hadobás Zsolt és Ferenczi Béla, valamint a Fidesz-KDNP színeiben indul újra a település jelenlegi polgármestere, Farkas Sándor. 

Az egyéni listás jelöltek száma tizenhat. Közülük függetlenként indul a szavazáson Hadobás Hunor, Ferenczi Béla, Főczény Gábor, Hágen István, Varga Zsolt Miskolci Henrik, Kéri Lajos, Farkas Gábor, Szucsik János, Tóthné dr. Kiss-Orosz Mária, Ferenczi Zoltán és Varga János. A Fidesz-KDNP színeiben pedig Kecsőné Vitkovics Enikő, Stekkelpak Csilla, Török Róbert és Fűr Zoltán, e jelöltekre lehet majd szavazni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában