Tanévzáró

2024.06.27. 12:08

Rendkívül sikeres évet zárt az egri Neumann

A lilás diákok ezúttal is kitettek magukért.

Molnár Helga

A Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium június 27-én 8 órai kezdettel tartotta tanévzáró ünnepségét. Az ünnepségen a tanév sikereit, versenyeredményeit is ismertette az igazgató, dr. Sipos Mihály.

Tanévet zárt az egri Neumann
Tanévet zárt az egri Neumann
Forrás: Molnár Helga/Heves Megyei Hírlap

– Rengeteg élmény ért bennünket, de itt és most csak a jóra emlékezzünk. Mind a 38 osztály sikerrel zárt, az összátlag 4,52 lett, míg a legjobb idén a 12. B osztály lett, az ő átlaguk 4,89 lett. 220 tanuló kitűnő bizonyítvánnyal zárja az évet, de azt gondolom, mindenkire büszkék lehetünk – fogalmazott.

Kiemelte, nagyon sikeres tanévet zártak, mert amellett, hogy 23 éve minden évben megkapták a vármegye legeredményesebb középiskolai címet, idén az Országos Tanulmányi Versenyek terén is az iskola fennállása óta a legsikeresebb évet mondhatják magunkénak.

Az igazgató megköszönte a diákok, tanárok, a kisegítő személyzet egész éves munkáját, majd díjazták az osztályok és az évfolyamok legjobbjait, s ezzel a 2023/24-es tanév véget ért, jöhet a gyerekek számára már alig várt vakáció.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában