Nyitott udvarok

2024.06.14. 13:15

Újra Szent Iván éji esték Pálosvörösmarton

A község lakóit helyi családok nyitott udvarai várják esténként a nyári napfordulóig. A Szent Iván éji esték már tavaly is nagy sikert aratott a településen.

Szabó István

Idén is összegyűjti a pálosvörösmartiakat a Szent Iván éji esték

Forrás: Szent Iván éji esték Pálosvörösmarton 2024/Facebook

Immár 2. alkalommal zajlik Pálosvörösmarton a Szent Iván éji esték eseménysorozata, amely során június elejétől Szent Iván napjáig a település lakói együtt tölthetik az estéiket egy-egy arra vállalkozó család nyitott udvarán. Minderről Bodócs Erika szervező tájékoztatta portálunkat.

– Tavaly, az adventi nyitott udvarok nagy sikerén felbuzdulva arra gondoltunk, miért ne lehetne ezt a jó hangulatú eseménysorozatot megszervezni júniusban is. Mivel nagyon pozitív volt a fogadtatása, idén júniusban is minden este más család várja a község lakóit, hogy vidám gyermekzsivaj közben jóízű beszélgetésekkel teljen közösen a nap vége. A gyerekek minden helyszínen egy-egy számozott puzzle darabkát találnak, azok szorgalmas gyűjtésével végül az eseményhez kapcsolódó képet rakhatnak ki. A házigazdák megcsillanthatják a gasztronómiai tudásukat, előkerülnek a hangszerek, emlékezetes fotók, videók készülnek. Az esetleges eső sem gátolja a közös időtöltést, a hamisítatlan piknik hangulatot – részletezte Bodócs Erika.

A szervező hozzátette, a céljuk ezúttal is az, hogy a községben élők még jobban megismerhessék egymást. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában