Szolgáltatás

2024.07.01. 07:46

Ha nem figyelsz, akár két hétig is áram nélkül maradhatsz

Akik feltöltős áram (villany) órán keresztül kapják az áramot, azoknak holnap délutánig van lehetőségük arra, hogy legalább két hétre való áramot kifizessenek. Ha nem figyelnek, napokig áram nélkül maradhatnak.

Barta Katalin

Július 1-jén, hétfőn 15 óra 30 perctől várhatóan két hétig az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt - korábban ELMÜ-ÉMÁSZ - rendszer karbantartást végez, így a feltöltő kártyás ügyfeleknek hétfő délutánig van lehetőségük a kártyát feltölteni.

A társaság közleménye szerint hétfőn délután négytől az E.ON-tól érkezett új ügyfeleknek és az MVM azon ügyfeleinek, akiknek a számláján villanykapcsoló ikon van feltüntetve, azaz korábban az Elmű-Émász ügyfelei voltak, előreláthatólag 2 hétig korlátozott lesz az áramügyintézés. Informatikai átállás miatt nem lesz elérhető az mvmnext.hu/ugyfelszolgalat és az MVM Next mobilapp, 15 óra 30 perctől pedig nem lehet az előre fizetős mérőket feltölteni a Lapkernél sem. Kérjük, előre gondoskodjon a mérő feltöltéséről! - írják. 

Tuza Gábor, Sirok polgármestere arra is felhívja a figyelmet, hogy a fentiek értelmében legalább két hétre való áramot fizessenek ki, mert ha ezt nem teszik, akkor nagy valószínűséggel, ha elfogy a kifizetett áram. Július közepéig pedig nem tudják feltölteni a kártyájukat! Nem csak Sirokban, de máshol sem. Kéri az érintett lakosságot, vegyék ezt komolyan, mert sajnos senki sem tud majd segíteni. A másik fontos dolog, hogy a helyi COOP ABC-be még nem érkezett meg a feltöltő terminál, így holnap Sirokban sehol sem tudnak áramkártyát feltölteni. Hétfőn is csak a benzinkúton, de ott is csak 15 óra 30 percig! - szól a tájékoztató

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában