Zárva lesz!

2024.07.15. 12:12

Két hétig igazgatási szünet lesz a gyöngyösi városházán

Kizárólag halaszthatatlan ügyek intézésére tartanak ügyeletet. Az igazgatási szünetre az éves szabadságok kiadása, és a költséghatékony működés érdekében van szükség.

Szabó István

Július 22-től augusztus 3-ig a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatalban nyári igazgatási szünet lesz, tájékoztatott dr. Kozma Katalin jegyző. Közlése szerint a szünetet a képviselő-testület a 27/2024. (II.15.) önkormányzati határozatában a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 232. § (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján rendelte el. 

Két hétig csak a halaszthatatlan ügyek lesznek elintézhetők a gyöngyösi városházán
Két hétig csak a halaszthatatlan ügyek lesznek elintézhetők a gyöngyösi városházán 
Forrás: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– Az igazgatási szünet bevezetésére az éves szabadságok kiadása, és a költséghatékony működés érdekében van szükség. Ezen időszakban a hivatalban az ügyfélfogadás szünetel. Kizárólag halaszthatatlan ügyek intézésére – július 22. és augusztus 3. között – hétfőn, szerdán és pénteken ügyfélfogadási időben ügyeletet tartunk. Tekintettel arra, hogy az ügyfélfogadás ügyeleti létszámmal történik, az esetleges várakozásért tisztelt ügyfeleink szíves türelmét és megértését kérjük – közölte dr. Kozma Katalin.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában