Új terelések

2024.07.24. 10:56

Lassul a forgalom az M3-ason Hatvan térségében

Új terelésekkel kell számolniuk az autósoknak az M3-as autópályán

Heol.hu

- Új terelést építenek ki az M3-as autópályán, Vásárosnamény irányában, Hatvan térségében.  Az 56-os és a 57-es km között mozgó tereléssel egy sávot elkerítenek a forgalom elől. A munkaterület mögött lassulás tapasztalható - írja szerdán délelőtt az Útinform. A munkaterület mögött 1-2 kilométeres a torlódás, közölték később.

Közölték továbbá, hogy Mezőkeresztes térségében új forgalomterelést építettek ki. A 141-148-as km között a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, és abban az irányban a Geleji pihenő sem használható. A forgalmat az ellenkező oldalra terelik át úgy, hogy a főváros felé két, az ellenkező irányba egy sáv járható.

Új terelésekkel kell számolniuk az autósoknak az M3-as autópályán
Fotó: Új terelésekkel kell számolniuk az autósoknak az M3-as autópályán  Illusztráció: Shutterstock


Hejőkürt térségében a korábbi forgalomterelést elbontották, az átterelés és a csomóponti ágzárás is megszűnt, viszont a 164-es és 166-os kilométer között mindkét oldalon a belső sávot elkerítették a forgalom elől. Polgár közelében, a 171-es és 175-ös kilométer között a jobb pályát aszfaltozzák, ezért azt lezárták. A forgalom a Budapest felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad - tájékoztatott az Útinform.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában