Erdeink

2024.07.06. 16:00

Számtalan kiváló férfit adott az országnak az erdészszakma, mondta Pajtók Gábor

Egerben tartották a 154. erdészeti vándorgyűlést. Dr. Pajtók Gábor kiemelte, az erdészek munkáján sok múlik, nagy a felelősség.

Heol.hu

– A magyar erdészek hivatásrendjére egyaránt jellemző a haza- és a szakma szeretete – írta dr. Pajtók Gábor országgyűlési képviselő az Országos Erdészeti Egyesület csütörtökön Egerben tartott vándorgyűlésével kapcsolatban.

Egerben tartották a 154. erdészeti vándorgyűlést
Egerben tartották a 154. erdészeti vándorgyűlést
Forrás: Dr. Pajtók Gábor/Facebook

– Számtalan kiváló férfit adtak az országnak, tudósokat, képviselőket s még miniszterelnököt is. Ők azok, akik a kapott természeti örökségünket nap mint nap munkájuk révén védik, gyarapítják és megtesznek mindent azért, hogy az utánuk következő nemzedékek is ugyanígy kapják meg. Ők felelősek a hazánk területének több mint 25 százalékát kitevő, közel 2,3 millió hektárnyi erdei fa- és cserjefajokkal borított terület kezeléséért. Ezért is nagy öröm számunkra, hogy idén Eger adhat otthont az Országos Erdészeti Egyesület 154. vándorgyűlésének. Jó szerencsét kívánok minden erdésznek! – osztotta meg gondolatait az országgyűlési képviselő.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában