Útlezárás

2024.07.22. 12:14

Útlezárások nehezítik a közlekedést Hevesben is

Az M3-as autópályán munkálatok nehezítik a közlekedést hétfőn.

Heol.hu

Aszfaltozás

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Aszfaltoznak az M3-as autópályán, Hejőkürt térségében, a 162-es és 167-es kilométer között a forgalom a Vásárosnamény felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad. A munka kapcsán Budapest felé a 164-es kilométernél a Hejőkürt, Tiszaújváros csomópont lehajtó ágát is lezárták, de a felhajtó ág használható. Polgár közelében, a 171-es és 175-ös kilométer között a forgalom a Budapest felé vezető oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.  Görbeháza térségében, a 182-es és 184-es kilométer között a forgalom Vásárosnamény felé a külső sávon halad, közölte az Útinform hétfőre.  

Aszfaltozás
Aszfaltozás
Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A 25-ös főúton, Eger és Szarvaskő között tart még a burkolatfelújítás. A 18-as és 27-es kilométer között több szakaszon félpályás lezárás van érvényben. Szentdomonkos térségében, a 47-es és az 50-es kilométer között tart még a burkolatfelújítás. A főutat lezárták, a forgalmat továbbra is elterelik, közölték.  A 24-es főúton, Parádfürdő és Recsk között, a 28-as kilométernél vízvezetéket építenek, a fél útpályát lezárták, írták. 
 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában