Borkóstoló, zene, fesztivál

2024.07.17. 19:44

Idén is érkezik az egri borok Magnumja, a Vino Borfesztivál!

Hat napon át, három helyszínen, húsz borászat, több mint százféle borral mutatkozik be a Dobó téren és annak környékén. A Vino Borfesztiválon a finom italok mellett, gasztro- és kézműves kiállítók is várják a látogatókat.

Hornyák Réka

A Vino Borfesztivál és kóstoló ünnep szervezői adták hírül sajtóközleményben, hogy az idei egyik legújabb különlegessége a BorMozi. A Végvári Vitézek terén és az Eger-patak partján felállított óriás Ledfalon boros, zenés, romantikus filmeket is vetítenek majd, így látható lesz többek között a Mamma Mia!, a Grease, a Bohém Rapszódia is. 

Tavaly is remek hangulatban telt az egri Vino Borfesztivál.
Tavaly is remek hangulatban telt az egri Vino Borfesztivál.
Fotó: Nemes Robert / Forrás:  Beküldött fotó

Gólyalábasok, tűzzsonglőrök, tükör ember a Vino Borfesztiválon

A könnyed fehér borok, a hűsítő rozék, a jégbehűtött pezsgők és a laza fröccsök mellett sok más is vár. Jó zenékkel, élő koncertekkel, dj-kkel, hangulatos fényekkel, látványos show elemekkel és chill terasszal is készülnek a kóstoló ünnep szervezői. A Vino Magnum fesztivál augusztus 15-én, csütörtökön kezdődik és az augusztus 20-ai tűzijáték, majd egy országosan ismert zenekar zárja, akiknek kiléte egyelőre titok. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában