Babaköszöntő

2024.08.30. 14:56

A bébibumm nem áll meg Gyöngyöshalászon

Augusztusban már hét helyi kisbabát köszöntött az önkormányzat. A gyöngyöshalászi szülők rendre ajándékot is kapnak a jókívánságok mellé.

Szabó István

Gyöngyöshalászon az augusztus eleji babaköszöntőt hétfőn újabb követte. Pásztor János polgármester elmondta, hogy az akkori három baba után most négyet üdvözölhettek a szüleikkel együtt a polgármesteri hivatalban.

– Dr. Törcsvári Zsolt István képviselő és jómagam emléklappal, pelenkatortával, továbbá ötezer forint készpénzzel köszöntöttük az apróságokat és szüleiket. György Zselyke és György Alíz ikerpár, akik május 8-án születtek, a súlyuk 2550, illetve 3120 gramm, testhosszuk 49, illetve 52  centiméter. Jáger Odett Regina május 21-én született 3120 grammal és 52 centiméterrel, Borbás András pedig június 9-én jött világra 3200 grammal és 50 centiméterrel. Kívánom, hogy mindannyiuknak legyen hosszú, boldog, szép élete! – fogalmazott Pásztor János a Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat Facebook-oldalon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában