Micimackó Mini Bölcsőde

2024.08.05. 13:47

Családias hangulat – megnyitott Eger 2. mini bölcsődéje is + fotók

Hétfőn nyitott meg a Cecey Éva Bölcsőde mellett a Micimackó Mini Bölcsőde. Ez eger második mini bölcsődéje.

Szabadi Martina Laura

Hétfőn átadták a Cecey Éva Bölcsőde mellett a 7 férőhelyes Micimackó Mini Bölcsődét. Ez Eger második mini bölcsődéje egy korábbi családi bölcsőde helyén nyílt meg némi átalakítás és fejlesztés nyomán.

Átadták a Micimackó Mini Bölcsődét Egerben
Átadták a Micimackó Mini Bölcsődét Egerben
Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Barta Józsefné bölcsődevezető kiemelte, bízik benne, hogy a szülők elégedettek lesznek a tárgyi feltételekkel és megköszönte az intézményhálózat vezetőjének és a fenntartónak, hogy az új intézmény indulásán dolgoztak.

– Nagy szükség van a férőhelyekre, szerencsére egyre több a kisgyermek. Van aki már holnap kezdi a beszoktatást – tette hozzá.

Perczéné Bocsi Orsolya, a Gyermekjóléti és Bölcsődei Igazgatóság‌ igazgatója elmondta, ahogy a Csibe Mini Bölcsőde, úgy ezen intézmény beindításának tárgyi feltételei is nagyjából félmillió forintot emésztettek fel. Egyúttal megköszönte az önkormányzat támogatását a munkában.

– A kis létszámú mini bölcsőde típusú működés a gyerekeknek és a szülőknek is jobb, anyagi szempontból is. Már két éve is felmerült részemről, hogy ebben a formában kellene intézményeket létrehozni, s mivel a feltételek adottak voltak. Remélem, hogy jövőre folytatódhat a férőhely bővítés, hiszen az egri szülők részéről igény van rá – mondta portálunknak Perczéné Bocsi Orsolya.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában