Sávlezárás

2024.08.06. 10:16

Elterelik az autóforgalmat az M3-ason

A külső és a leálló sávot lezárták az M3-ason, Hatvan elkerülő szakaszán, írja kedden az Útinform

Heol.hu

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Hatvan elkerülő szakaszán, az 50-es és az 58-as km között felújítják a burkolatot. A külső és a leálló sávot lezárták, a forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A Budapest felé vezető oldalon a forgalom sávelhúzással a külső és a leálló sávon halad. 

Traffic,Cones,And,",Diversion",Sign,Outside,A,Construction,Zone.blurry, Elterelik az autóforgalmat az M3-ason
Elterelik az autóforgalmat az M3-ason (Illusztráció)
Forrás:  Shutterstock


Füzesabony térségében, a 109-es és a 113-as kilométer között a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a forgalmat a szemközti oldal belső sávjára terelik, Budapest felé a külső és a leálló sávon haladnak a járművek. A csomópontot nem érinti a munka. 
Mezőkeresztes térségében, a 141-es és a 148-as kilométer között a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a Geleji pihenő sem használható a forgalmat az ellenkező oldalra terelik át. A főváros felé kettő, Vásárosnamény felé egy sáv járható. 
Aszfaltoznak a 151-es kilométernél lévő M30-as autópálya csomópontjában, a Miskolc felé vezető felhajtóágon, ahol egy sávot lezártak. 
Új terelést építettek ki a 155-ös és a 160-as km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták. A forgalom a Budapest felé vezető oldalon, egy-egy sávon halad. 
Javítják a dilatációs szerkezetet a polgári Tisza-hídon, ezért a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták a 166-os és a 169-es km között. A forgalmat a szemközti oldalra terelik, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában