Garancia

2024.08.27. 16:33

Javítják a Kertész utat, lezárások várhatóak

Szerdától javítja a kivitelező a Kertész út hibáit. Fél pályás útlezárás is várható.

Heol.hu

Ismét lezárják a Kertész utcát (Archív fotó)

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Kertész utca – Homok utca kereszteződés csomópontjában található garanciális javításokat augusztus 28-30 között végzi a kivitelező, adta hírül az önkormányzat kedden. 

– Augusztus 28-án (szerdán) a Kertész utca Andornaktálya felé vezető jobb oldala kerül felújításra félpályás útlezárás mellett, a lezárás mindkét oldalán forgalomirányítással. A Heves Vármegyei Szakképzési Centrum udvara felé vezető útszakaszon található parkolók ezen a napon nem használhatók! 2024. augusztus 29-én (csütörtökön) a Kertész utca Andornaktálya felé vezető bal oldala kerül felújításra félpályás útlezárással, a lezárás mindkét oldalán forgalomirányítással. Az egyirányú Homok utca Kertész utca és Menház utca közötti szakasza a Kertész utca irányából ezen a napon lezárásra kerül, a Menház utca irányából a célforgalom megengedett – írták.

Augusztus 30-án és augusztus 31-én forgalomkorlátozás mellett az a Kertész utca javítási munkálatai az alábbi szakaszokat érintik:

  • a Kertész utca 173-169. előtt
  • a Kertész utca 159-155. előtt

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában