Rászorulóknak segítenek

2024.08.23. 17:10

Közzétette az egyesület a tanévkezdési programja támogatottjainak névsorát

A gyöngyösi Együtt Szebb Jövőért Roma Magyar Egyesület Facebook-oldalán már elolvasható, kiket tudnak tanszerekkel segíteni a tanévkezdésben. Az adományok péntek délután vehetők át Gyöngyösön.

Szabó István

Pénteken közzétette a Tanszer és Iskolatáska Program 2024 döntési listáját a közösségi oldalán a támogatási akciót e hónap elején meghirdető gyöngyösi Együtt Szebb Jövőért Roma Magyar Egyesület.

– Tisztelt pályázók! Örömmel osztjuk meg a támogatásban résztvevő családok névsorát. Kérjük azokat a személyeket, akik támogatásban részesültek, jelenjenek meg a gyermekükkel pénteken 17 óra 30-tól, Gyöngyösön a Gyöngyök Mátra Művelődési Központban, valamint hozzák magukkal a személyes irataikat a beazonosítás érdekében. Azon pályázók, akik nem kerültek a döntési listára, az értékelés eredményét figyelembe véve, valamint a rendelkezésre álló csomagok szűkössége miatt nem részesültek támogatásban. Bízunk benne, hogy legközelebb ezen személyeket is a sikeres pályázók között üdvözölhetjük – közölte pénteken az Együtt Szebb Jövőért Roma Magyar Egyesület a Facebook-oldalán. 

Lakatos Zsolt, az egyesület elnöke augusztus elején tájékoztatott arról, hogy iskolatáska és tanszer beszerzéséhez indítottak támogatási programot Heves vármegyei hátrányos helyzetű családoknak. Közlése szerint a program célja az volt, hogy megkönnyítse ezen családok iskolakezdési időszakát, mosolyt csaljon a rászoruló diákok arcára. Egyesületük kiemelt figyelmet fordít a tehetségek felkutatására a művészetben, a sportban és az oktatásban egyaránt, tette hozzá Lakatos Zsolt. A támogatást augusztus 21-én, 16 óráig lehetett igényelni. A teljes névsor az Együtt Szebb Jövőért Roma Magyar Egyesület Facebook-oldalán olvasható.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában