Verseny

2024.08.24. 09:07

Legyen Heves vármegyei turistaház és kilátó az év legjobbja!

Jelöljetek Heves vármegyei kilátót és turistaházat is.

Molnár Helga

Dobogós helyezést ért el a tavalyi Év kilátója versenyben a Millenniumi kilátó

Forrás: Bükki Nemzeti Park Igazgatóság/Facebook

Ötödik éve keresik a legszebb panorámájú tornyot és a legkellemesebb turista szálláshelyet – írja az Aktív Kalandor. Jelöld kedvencedet augusztus 31-ig, hogy az egész ország szavazhasson rá, és akár elnyerheti az Év Kilátója vagy az Év Turistaháza címet. Ha vérbeli kalandor vagy, biztosan ismersz egy-két izgalmas helyet. A beküldött pályázatokból a tíz-tíz legjobbra lehet szavazni szeptember 23-tól a döntőben.

Augusztus 21-e és 31-e között várják a beküldött pályázatokat, a beérkezett pályázatokat szakmai zsűri értékeli és előszűri, mellyel a tíz-tíz legjobb pályázatot választják ki. Szeptember 23-a és október 2-a között a tíz-tíz legjobb pályázatra lehet lájkolással szavazni az Aktív Kalandor Facebook oldalán, majd október 3-án eredményhirdetés.

Mindent az Aktív Kalandor oldalán lehet elolvasni, s ha már ott jártok, jelöljetek Heves vármegyei kilátót és turistaházat is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában