Kondipark

2024.08.13. 08:27

Már félmilliónál tart a szilágyis cserebere

Szabadtéri kondiparkot szeretne az egri Szilágyi. A célt cserebere akcióval szeretnék elérni, ami már félmillió forintnál tart.

Heol.hu

– A Mocsári Balázs szülő, egyéni vállalkozó által felajánlott 300 ezer forint értékű villamos biztonsági felülvizsgálati csomagra az Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zrt. tett ajánlatot, egy 500 ezer forint összértékű parkolóbérlet-csomag képében, amelyet tetszés szerinti összetételben (havi vagy éves konstrukcióban, egy vagy több autóra vonatkozva) lehet kiváltani – olvasható a Festményből kondiparkot a Szilágyinak Facebook-oldalon

Mint ahogy arról már beszámoltunk, cserebere akciót indított az Egri Szilágyi Erzsébet Gimnázium és Kollégium, hogy szabadtéri kondiparkot építhessenek a diákoknak. Rázsi Botond Miklós elmondta, a kezdeményezést az intézmény fennállásának 70. évfordulója alkalmából indította el az iskola, hogy valami újat és különlegeset hozzanak a mindennapokba. 

– Szeretnénk egy szabadtéri kondiparkot létesíteni az iskola hátsó udvarán, melynek körülbelül 1,5 millió forint a piaci értéke. Ehhez nem pénzt kérünk, hanem szeretnénk kipróbálni egy módszert, melynek lényege a cserekereskedelem. Egy művész kollégánk ajánlotta fel a festményét, melyet mi cserére ajánljuk fel és keressük azt a személyt vagy vállalkozást, aki ezért cserébe egy másik tárgyat vagy akár szolgáltatást ajánlana. Onnantól kezdve pedig a kapott áruval megyünk tovább és így remélhetőleg egyre nagyobb érték lesz a kezünkben, míg végül egy kondipark eszközeire tudjuk cserélni az utolsó felajánlást – részletezte korábban a módszert Rázsi Botond, iskolaigazgató. Elmondta, hogy Magyarországon is volt már hasonló cserebere akcióra példa, mikor egy illuzionista, Hajnóczy Soma egy ceruzával vágott neki a cserének és végül ő is szintén egy lakáshoz jutott hozzá, melyet egy rászoruló családnak ajánlott fel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában