Olimpiai hangulat

2024.08.04. 20:37

Párizs beköltözött Domoszló központjába

A Domoszló pihenőparkjában álló apró lak díszítése ezúttal a párizsi olimpia hangulatát idézi. A helyiek mindig az adott ünnep, jeles esemény vagy évszak szerint ékesítik fel a kis faházikót.

Szabó István

Most az olimpia okán "öltözött ki" a domoszlói faházikó

Forrás: Domoszlói Művelődés / Facebook

– Irány Párizs! – adja meg az alaphangulatot a Domoszló pihenőparkjában álló, már-már a község egyik szimbólumává váló kis faház legújabb díszítése. 

– A pihenőparkban álló házikónk kissé rendhagyó dekorációt kapott – írja közösségi oldalán a Domoszlói Művelődés –, mellyel a nyári olimpiai játékokat szeretnénk megidézni és lélekben kicsit talán a francia fővárosba repülni. A 2024. évi párizsi olimpiai játékok július 26. és 2024. augusztus 11. között kerül megrendezésre. A sporteseményen összesen 207 nemzet sportolói vesznek részt, akik 43 sportágban mérettetik meg magukat. Magyarország is a párizsi nyári olimpiai játékok egyik résztvevő nemzete. A magyarok 20 sportágban képviselik hazánkat és mérkőznek meg a világ sportkiválóságaival. Kövessük nyomon a sporteseményeket és szurkoljunk sportolóinknak a minél eredményesebb szereplésért! Hajrá, magyarok! – fogalmaz a Domoszlói Művelődés a Facebook-oldalán.

Portálunkon már többször is beszámoltunk róla, hogy két éve a téli szeles időjárás tönkretette a parkban álló kis lakot, de utána sikerült egy új, stabilabb alapokon álló építményt állítani helyette. Azóta mindig az adott ünnep, jeles esemény vagy évszak szerint ékesítik fel a kis faházikót.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában