Felajánlások

2024.08.12. 17:00

Rászoruló gyermekeknek gyűjtenek tanszert Egerben

Tanszereket kezdenek gyűjteni Egerben rászoruló gyermekeknek. Augusztus végéig várják a felajánlásokat.

Heol.hu

A Civil Közéleti Egyesület tanszergyűjtési akciót hirdet Egerben: „Ugyan a tanév kezdetéig van még néhány hét hátra, de már most gondolni kell arra, hogy a nehéz élethelyzetű családok gyermekei szeptemberre hozzájuthassanak az új tanév indításához szükséges eszközökhöz. A rászoruló gyermekek szülei számára, főleg ahol több gyermek is van, óriási terhet jelentenek a beiskolázás költségei.” – írták a kezdeményezésről.

Az egyesület a követklezőket szeretné gyűjteni:

  • új és használt jó állapotú iskolatáskák,
  • rajzfelszerelések, rajzlapok, írólapok,
  • tornafelszerelések,
  • füzetek, kockás, vonalas, sima, ének, szótárfüzet,
  • írószerek, tollak, ceruzák, színesek, tolltartók, radir, vonalzó, körző.

A gyűjtés augusztus 30-án zárul. Kérik, aki szeretne segíteni, támogatást adni, az 3630 700-8197 telefonszámon jelezze. A tanszergyűjtés helyszíne a belvárosban az Uránia mozi csütörtökön és pénteken 15 és 17 óra között. A Felsővárosban a Tesco áruház bejáratánál pedig 17-én 10 és 13 óra között, az északi Lidl Áruház bejáratánál augusztus 24-én 10 és 13 óra között. Aki pénzadománnyal szeretne hozzájárulnia  gyűjtéshez, az utalással teheti meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában