Tájékozódás

2024.09.08. 07:01

Az egri és a hatvani állásbörzére is várják még a kiállítókat

A rendezvények ingyenesek a látogatók és a kiállítók számára is, azonban a kiállítóknak előzetes regisztráció szükséges.

Heol.hu

A kormányhivatal szeptember 24-én Hatvanban állásbörzét, míg 26-án Egerben állás- és képzési börzét rendez. A programok célja, hogy a térségben munkalehetőséget kínáló foglalkoztatók és a munkát keresők kapcsolatfelvételét elősegítsék és lehetőséget biztosítsanak a közvetlen, személyes találkozásra – adta hírül honlapján a Kormányhivatalok.hu

Egerben, a Bartók téri egyetem rendezvényközpontban, Hatvanban pedig a Balassi Bálint utca 12. szám alatt működő hivatali épületben lesz lehetőség a kapcsolatépítésre. Mindkét helyszínen lehet majd tájékozódni a GINOP Plusz és TOP Plusz programok kínálta támogatásokról, valamint az elhelyezkedést segítő szolgáltatásokról is. 

A rendezvények ingyenesek mind a látogatóknak, mind pedig a kiállítóknak, de utóbbiak számára előzetes regisztrációhoz kötött. A kiállítói részvételi szándékot a hatvani állásbörzére a [email protected] címen kell jelezni. 

Az egri börzére munkáltatók és képzők jelentkezését is várják, kiállítói regisztrációt a [email protected] címen kell jelezni, képzők számára pedig a [email protected] címen lehetséges a jelentkezés és a bővebb információkérés. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában