Látogatottság

2 órája

Egyre népszerűbb az MVM látogatóközpontja

Az MVM Mátra Energia Zrt. látogatóközpontba egyre többen látogatnak el, a foglalási időpontok is folyamatosan telnek be.

Heol.hu

Az MVM Mátra Energia Zrt. látogatóközpont népszerűsége folyamatosan nő, ezt mi sem bizonyítja jobban mint, hogy a teljes előző évi látogatószámát már idén szeptemberben meghaladta. Vendégeink létszáma idáig több mint 300 fővel emelkedett és ez csak tovább növekszik, hiszen a látogatási időpontok is folyamatosan telnek be. A turizmus világnapja alkalmából most mindenkit arra biztatunk, hogy jöjjön el és tekintse meg a térség egyik leglátogatottabb cégét, egyben Magyarország egyetlen jelentős hazai primer energiaforrására alapozott erőművét - írja az MVM Mátra Energia Zrt. Facebook oldala.

A csoportokat a megszokott látnivalók mellett megannyi újdonsággal és szórakoztató elemmel várjuk, köztük a nagy népszerűségnek örvendő Facebook filtereinkkel, illetve a Társaság életével foglalkozó online kvízünkkel - olvasható az MVM Mátra Energia Zrt. oldalán.

Jelentkezéssel kapcsolatos legfontosabb információkat itt találjátok: https://mert.mvm.hu/Latogatoknak

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában