Orrfacsaró

2024.09.15. 14:30

Elviselhetetlen bűzre panaszkodnak Hatvanban

Sokan a helyiek közül már a költözést fontolgatják, mert élhetetlen a környék, nem tudnak az utcán sem végigsétálni a bűz miatt.

Heol.hu

Se szellőztetni, se teregetni nem tudnak a Hatvanban élők, ugyanis dögszagra hasonlító szag terjeng az utcán, derül ki az országos lap cikkéből.
– Tenni kell valamit, mert ez így már nem állapot – kezdte a Ripostnak Illés Tünde. A fiatal nő Hatvanban él, de mint mondta, lehet, már nem sokáig, mert esténként nem tudják elviselni az utcákat átjáró bűzt. Keresték a forrását, de egyelőre a pontos ok nincs meg. Elmondása szerint összefogásra lenne szükség, hiszen amíg ez nincs meg, semmi sem fog változni.

– Mindig este 6-7 órától lehet érezni ezt a bűzt, egészen reggel 6-ig, csúnyán mondva dögszag és fekáliaszag terjeng. Elsőnek azt gondoltunk, hogy ez a konzervgyárból jön, de nem tudjuk még. Viszont szó szerint a kaja már kifordul a számból a bűztől. Ez ment egész nyáron, volt olyan, hogy már reggeltől lehetett erezni a büdöset – fogalmazott a kétségbeesett helyi nő, aki úgy véli, se teregetni, se szellőztetni nem lehet, sőt aki az utcára megy ki, az is készüljön fel a legrosszabbra.

Tünde azt is elárulta a Ripostnak, hogy felháborítónak tartja ezt az állapotot, amit lassan egy éve kell elszenvednie, amióta a városban él.
– Októberben lesz egy éve, hogy itt lakom, és azóta érzem ezt a büdöset. Már nem igaz, hogy ez ellen nem tudnak semmit se tenni. Rengeteg virágot telepítettek Hatvanba, de sajnos ez se veszi el ezt az orrfacsaró szagot – osztotta meg a lappal a nő, aki hozzátette, hogy sok hatvani lakos panaszkodik az elviselhetetlen bűzre.

A hatvaniak tavaly nyáron is panaszkodtak kellemetlen szagokra.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában