Igényfelmérés

2024.09.09. 17:57

Gyöngyöshalászon kíváncsiak a fiatalok igényeire

A helyi önkormányzat online kérdőíven várja a tinédzserek ötleteit ifjúsági tevékenységek megvalósítására. Az igényfelmérés után a községvezetés személyes megbeszélést tart a fiatalokkal.

Szabó István

Igényfelmérést végez a gyöngyöshalászi ifjúsági tevékenységekre a helyi önkormányzat, tájékoztatott a község hivatalos közösségi oldalán Pásztor János polgármester. Közlése szerint Gyöngyöshalász a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP Plusz) felhívására nyújtotta be a Helyi humán fejlesztések elnevezésű támogatói kérelmet, amely a Magyar Államkincstár döntése alapján támogatásban részesül. Ennek egy részét az ifjúságot célzó tevékenységekre kívánja az önkormányzat fordítani, tette hozzá a polgármester. 

Person,,Hands,And,Typing,On,Laptop,In,Office,For,Email,
online, laptop, fiatal, 
Online kérdőíven keresztül végzik az igényfelmérést
Online kérdőívvel várják a fiatalok véleményét
Forrás: Shutterstock 

– Ennek megfelelően az önkormányzat online kérdőív formájában igényfelmérést végez a gyöngyöshalászi fiatalok körében, hogy mire van szükségük, mit szeretnének, mivel ennek függvényében célszerű dönteni a további lépésekről. Kérlek titeket, hogy éljetek a lehetőséggel, és minél többen írjátok meg a posztban található linkre kattintva az igényeiteket! Az eredmények kiértékelését követően pedig szeretettel várom elsősorban a településen élő 20 év alatti fiatalokat szeptember 16-án 18 órakor a művelődési házban egy kötetlen beszélgetésre – fordult a helyi fiatalokhoz Pásztor János a Gyöngyöshalász Községi Önkormányzat Facebook-oldalon.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában