Ho-ho-horgászok

2024.09.11. 16:19

Hatvan pecás versenyzett Bogácson

A Halra fel! elnevezésű versenyre hatvan horgász érkezett.

Heol.hu

Augusztus 31-én, szombaton tizennegyedik alkalommal rendezték meg a horgászok körében népszerű Országos Horgásztalálkozót a Bogácsi Szoros-völgyi víztározónál. A Halra fel! elnevezésű versenyre hatvan horgász érkezett az ország különböző részeiből, hogy baráti versenyen mérje össze horgásztudását – írja a Boon.hu.

A versenyen több kategóriában is díjazták a legjobb horgászokat. A felnőtt összetett kategóriában Kertész Gyula bizonyult a legeredményesebbnek, aki nemcsak az első helyet szerezte meg, hanem a legnagyobb halat is ő fogta, egy 3,5 kilogrammos példányt. A második helyen Vig András, a harmadikon pedig Jánosi István végzett.

Hatvan pecás versenyzett Bogácson
Hatvan pecás versenyzett Bogácson
Forrás: boon.hu

A gyermek kategóriában szintén szoros küzdelem zajlott. Az első helyet Bencsik Balázs szerezte meg, aki összesen 6,64 kilogramm halat fogott. Mögötte Goda László és Kertész Dávid végzett a második, illetve harmadik helyen. A találkozó végén tombolasorsolást tartottak, így minden résztvevő nemcsak emléklappal, hanem valamilyen ajándékkal is gazdagodott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában