Prima Primissima

2024.09.12. 07:53

Jelöljön ön is, kik legyenek Heves vármegye Príma díjasai

A Prima Primissima gála október 19-én lesz.

Molnár Helga

Keresik Heves vármegye kilenc Príma jelöltjét, akik közül október 26-án kerül ki a vármegye három legjobbja, akik a munkásságuk elismerésén kívül pénzbeli juttatásban is részesülnek. Tíz kategóriában várják a jelöléseket, magyar irodalom, magyar színház és filmművészet, magyar képzőművészet, magyar tudomány, magyar oktatás és köznevelés, magyar építészet és építőművészet, magyar sajtó, magyar népművészet és közművelődés, magyar zeneművészet, illetve magyar sport – közölte a Vállalkozók Országos Szövetségének Heves Vármegyei Szervezete.

Mint írják, hiszik, hogy a díjazottjaik valódi példaképek, küldetésük pedig továbbra is az, hogy ezután is megtalálják azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet.

A Prima Primissima küldetése, hogy példaképeket állítson a társadalom elé: azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet mindannyiunk számára.

A jelöléseket szeptember 18-áig lehet, itt tehetik meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában