Elismerés

2 órája

Kitüntették Hatvan legkiválóbb lakosait

Pro Urbe díjat, Hatvan város díszpolgára díjat és kitüntető emlékérmeket is átadtak idén.

Heol.hu

Ünnepélyes dísztestületi ülésen adták át a városi kitüntetéseket Hatvanban, adta hírül Facebook oldalán Horváth Richárd, Hatvan polgármestere. 

Kitüntették Hatvan legkiválóbb lakosait
Kitüntették Hatvan legkiválóbb lakosait
Forrás: Albert Péter / Heves Megyei Hírlap

Mint Facebook posztjában írja, hiszi azt, hogy minden közösségnek szüksége van olyan példaképekre, csoportokra, szervezetekre, akik mindenek felett a jóra törekednek. Így a városvezetés most a hatvaniak hőseit ismerte el, kik számtalanszor helyezték saját maguk elé Hatvan közösségét.

Hatvan város díszpolgára címet kapott Szinyei András, Pro Urbe díjjal tüntették ki dr. Déry Károly Lászlót, a Hatvan Város és Környéke Mozgáskorlátozottainak Egyesülete tagjait, Nagyné Siraky Szilviát és Oraveczné Liptai Magdolnát. Hatvan Város Polgármesterének Díszoklevelét érdemelte ki a Grassalkovich Énekegyüttes Kulturális Egyesületből Molnár Tamás és a Hatvani 5. Sz. Általános Iskola Dráma Szakköréből Bakosné Ambruzs Anett. Hatvan Város Sportjáért Díszoklevelet kapott Szabó Arnold. 

Völgyi Róbertet, Murányi Gábort és Köles Tamást Szent György, Szent Flórián és Szent Kamill kitüntető emlékéremmel tüntették ki. Végül, de nem utolsó sorban pedig Hatvany Lajos kitüntető emlékdíj, a magyar nyelvért kitüntetést kapott Kovács Hunor és Nagy Eszter. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában