Program

1 órája

A modellvilág csodái költöznek az egri strandra

Október 6-án az egri strandon rendezvényt tartanak. Különleges családi programmal várják a járművek szerelmeseit 10 órától 15 óráig.

Heol.hu

Október 6-án, 10 és 15 óra között élethű hajómodellek, RC autók és repülők kiállítása és bemutatója zajlik az egri strandon, közölte az üzemeltető Eger Termál Kft. Ezen a napon 14 óráig kedvezményes, 1000 forintos belépővel várják a strandra látogatókat.

Az ősz kezdetén egy napra a modellvilág csodái költöznek az egri strandra. A modellek többsége egyedi építésű, méretpontos, az eredeti kicsinyített mása. A járművek főként elektromos meghajtásúak, illetve rádió távirányításúak (RC), de a hajók között különleges, gőzmeghajtású is látható lesz. Az RC Modell kiállításon 25 hajómodellt: hadihajókat, jachtokat és egyéb vízi járműveket, gőzmeghajtású egyedi építésű hajókat, 10 RC repülőgépet és több, mint 60 RC autót mutatunk be. A VII-es versenymedencében a hajókat nézhetik meg működés közben a látogatók, az akadálypályán a triál autók küzdelmét követhetik, valamint néhány modellt ki is próbálhatnak. A nagy érdeklődésre számot tartó triál terepjárók, kamionok, onroad és offroad autók mellett megnézhetik az idei évi UNIX-AMTS-re készült valósághű Scale garázst és a méretarányos scale épületeket – írták az eseményről.

Kiállítók:

•             Mályi Modellező Klub

•             Triál RC Miskolc

•             Csepeli Modellező SE.

•             Modellmix Kazincbarcika

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában