Kattant a bilincs!

1 órája

Futott a tolvaj, de most csücsül a rács mögött

A Gyöngyöshalászon elfogott besurranó tolvaj júliustól kilenc vagyon elleni bűncselekményt követett el. A kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

Szabó István

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság vendégszeretetét élvezi már az a besurranó tolvaj, akit hétfőn Gyöngyöshalászon fogott el a helyi körzeti megbízott és a közterület-felügyelő. Portálunkon beszámoltunk arról, hogy az elkövetőt lakossági bejelentés alapján, üldözés után csípték nyakon az egyenruhások. Érdeklődésünkre a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölt részleteket az ügyben.

– A Gyöngyösi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetése miatt vettek őrizetbe egy 22 éves baksi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ez év júliusától kilenc vagyon elleni bűncselekményt követett el Gyöngyös és Gyöngyöshalász településeken. A gyöngyöshalászi körzeti megbízott helyismeretének köszönhetően október 7-én elfogta a férfit, majd a kolléga segítségre sietett a gyöngyöshalászi közterület-felügyelő. Ezt követően a rendőrkapitányságon kihallgatták, melyen beismerő vallomást tett, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – közölte a vármegyei rendőr-főkapitányság.

Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában