Fogadalom

2 órája

Letették esküjüket Sirok régi-új képviselői

Ünnepélyes esküt tettek Sirok régi-új önkormányzati képviselői. Megfogadták, ezután is becsületesen, legjobb tudásuk szerint szolgálják a község lakóit.

Barta Katalin

Sirok önkormányzatának tagjai letették esküjüket

Forrás: Tuza Gábor/Facebook

Sirok Község Önkormányzata kedden délután megalakult. Letette az esküt a választásokon győztes polgármester, Tuza Gábor. Megválasztották és letette esküjét az alpolgármester, Gál Zoltán, aki a harmadik ciklusban segíti a községvezető munkáját mint alpolgármester. 

Az önkormányzat megválasztotta tisztségviselőit, megalakultak a bizottságok, esküt tettek a bizottsági elnökök, tagok és külsős bizottsági tagok. Az Ügyrendi és Gazdasági Bizottság elnöke mostantól Simon Roland, tag Dr. Ráki Csilla, külsős bizottsági tag Huszár-Lakatos Karolina. A Szociális és Kulturális Bizottság elnöke Dr. Ráki Csilla, tag Dr. Geml, József, Varga József, külsős bizottsági tag Bobák Henrietta és Lázár Zsolt. 

A Kőkúti Településrészi Önkormányzat elnöke Bujáki Márk, tag Dr. Geml József, Varga József, külsős bizottsági tag Mata Rozália és Molnár Péter. 

Tuza Gábor polgármester 34 éve vesz részt a község irányításában. Négy évet alpolgármesterként, tíz évet polgármesterként tevékenykedett. 

Idén kezdi választói bizamából a harmadik polgármesteri ciklusát. 

Közösségi oldalán úgy fogalmazott: Korábban is minden önkormányzat, annak tagjai, - Lakatos István polgármester úr vezetésével - azon dolgozott, hogy Sirok épüljön, szépüljön, fejlődjön és jó legyen itt élni.  Kívánom, és biztos vagyok benne, hogy a mostani képviselőtestület minden tagját ez vezérli és ezért fog, ezért fogunk dolgozni. .."becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, Isten engem úgy segéljen! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában