Nyugdíjas évek jönnek

2 órája

Negyven éven át szolgálta a községet a jegyző

Forgó Istvánné, Karácsond jegyzője négy évtizeden keresztül végzett kitartó közszolgálati munkát. Nyugállományba vonulása alkalmából Földi Csaba polgármester köszöntötte.

Szabó István

Hétfőn Karácsond életében lezárult egy korszak, számolt be a közösségi oldalán Földi Csaba polgármester. Mint írta, Forgó Istvánné jegyző negyven év közszolgálat után október elsejétől nyugdíjba vonul. 

– Nagy tisztelettel szeretném megköszönni neki, hogy negyven évig nemcsak a települést szolgálta, nemcsak a hivatal vezetője, hanem jó kolléga is volt.  Köszönöm kitartását a legnehezebbnek tűnő helyzetekben is, köszönöm azt a szinte felsorolhatatlan mennyiségű munkát, amelyet Karácsond település fejlődése érdekében végzett az elmúlt negyven évben. Ez időszak alatt három karácsondi és egy ludasi polgármesterrel együttműködve, kimagasló szakmai tudásával, munkájukat segítve tevékenykedett a települések fejlődéséért. Tiszteletre méltó az az életút, amit Ibolya Karácsond község életében jelent. Hálás vagyok azért, hogy soha nem adta fel és mindig a település javát szolgálta. Kedves Ibolya! Jó egészséget, nyugodt, pihenéssel és boldogsággal teli életet kívánok! – fogalmazott Földi Csaba a Facebook-oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában