Felújítás

2 órája

Régi-új ajtón léphetnek be iskolájukba a péterkei diákok

Pétervásárán a Tamási Áron Általános Iskolában különleges ajtón léphetnek mostantól a tanárok, diákok.

Barta Katalin

Pétervásárán a szülői összefogásnak köszönhetően elkészült a Tamási Áron Általános Iskola régi-új bejárati ajtaja. A Szülői Közösség kezdeményezésére hagyományteremtő szándékkal rendezték meg első jótékonysági báljukat idén áprilisban. A nagylelkű felajánlásokból befolyt bevételből sikerült elérni a korábban megfogalmazott célt, nevezetesen az iskola park felőli, régi bejárati ajtajának cseréjét. Feltétlenül törekedtek az eredeti, külső formajegyek megtartására, a minőségi alapanyagok felhasználására. 

Régi-új ajtón léphetnek be iskolájukba a péterkei diákok
Régi-új ajtón léphetnek be iskolájukba a péterkei diákok
Forrás: Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola/Facebook

Az intézmény közösségi oldalán büszkén adták hírül, hogy ez a cél teljes mértékben sikerült, és újra az iskola díszeként pompázik az ikonikus, a városképhez megkerülhetetlenül hozzátartozó ajtó.
Az iskola vezetése köszönetet mondott a szülőknek, hozzátartozóknak, a diákoknak és a dolgozóknak, valamint azoknak a magánszemélyeknek, továbbá a környéken működő vállalkozásoknak, akik a felajánlásokkal segítették az ügyet. A kivitelezőt is hála illeti a minőségi munkáért!
A sikeren felbuzdulva a Szülői Közösség tagjai már jelezték, hogy ebben a tanévben is szeretnének egy hasonlóan eredményes jótékonysági bállal hozzájárulni az iskola fejlesztéséhez!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában