Fejlődés

2 órája

Új bölcsődével gyarapszik Tarnazsadány

Az építkezés március-április körül kezdődhet el, s és az év végére be is fejeződhet. Tarnazsadány fejlődik.

Molnár Helga

Új bölcsőde épül Tarnazsadányban

Forrás: Beküldött fotó

Az  alakuló ülésen a tarnabodi képviselő-testület megszavazta, hogy a Tarnazsadány-Tarnabod közös önkormányzati hivatal 2025-ben már külön folytatja a munkát – tudatta Tarnazsadány polgármestere, Botos Péter Adrián. Mint mondta, a véleménye szerint minden eddiginél tettre készebb, minden eddiginél felkészültebb csapattal vágnak neki a következőkben majd az új hivatali, és közös hivatali munkának a faluban, hiszen lesz majd új hivatali partnerük.

– Önkormányzatunk egy nagyon felkészült, tapasztalt apparátussal rendelkezik, amire büszke vagyok, egyben szerencsésnek is mondhatom magam. 2024 Tarnazsadány életében a változások, pozitív megújulások évének mondható, és ez a pozitív elmozdulás 2025-ben folytatódik. Szemmel láthatóan a település arculata és környezetünk soha nem látott módon fejlődik, ezért hatalmas köszönet a közfoglalkoztatásban dolgozó helybelieknek, hiszen az ő tenni akarásuk nélkül nehéz lenne. Meg kell említeni, hogy a magyar kormány által biztosított szociális tüzelő támogatásnak köszönhetően közel 300 családnak jut téli időszakban tűzifához, aminek a szállítása el is kezdődött – emelte ki.

Aztán 2025 tavaszán viszont ugyancsak a magyar kormánynak és térségi országgyűlési képviselőnek köszönhetően a település egy új bölcsődével lesz gazdagabb 2025 végére. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Pluszban ugyanis 170 millió forintot nyertek el minibölcsőde építésére, mely egy csoportszobás lesz, és nyolc gyerek ellátására lesz alkalmas. Az építkezés március-április körül kezdődhet el, s és az év végére be is fejeződhet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában